Όθων Κρητικός Πλαστικός Χειρουργός

Βιογραφικό

Ο Δρ Όθων Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973.
Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας το 1998.
Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής «Ι. Ιωάννοβιτς» του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Εξειδικεύθηκε στην Επανορθωτική Μικροχειρουργική, στην Αντιμετώπιση και Θεραπεία των Εγκαυμάτων και στη Διάγνωση και Θεραπεία του Μελανώματος. Κατά την ειδίκευσή του, διετέλεσε υπεύθυνος του Ιατρείου Μελανώματος και υπεύθυνος της Μονάδας Εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Διδακτορική Διατριβή του αφορά το έγκαυμα, στο αντικείμενο του οποίου έχει μεγάλο ερευνητικό έργο και για το οποίο έχει διεθνώς βραβευθεί από το Mediterranean Council for Burns and Fire Disasters.
Μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στη Σουηδία και στο Βέλγιο, πλάι σε μεγάλα ονόματα της Πλαστικής Χειρουργικής παγκοσμίως.
Έχει πολυάριθμες εργασίες και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια, δημοσιέυσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή στη συγγραφή Ιατρικών βιβλίων.
Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής και ως μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών.
Είναι εξειδικευμένος στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική έχοντας πάντα ως γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα.
Λειτουργεί ιδιωτικά, το ιατρείο του βρίσκεται στην Κηφισιά και συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές “Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού” και “Metropolitan Hospital”.
Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Δίπλωμα Όθων Κρητικός
Δίπλωμα Όθων Κρητικός
Δίπλωμα Όθων Κρητικός
Δίπλωμα Όθων Κρητικός
Δίπλωμα Όθων Κρητικός
Δίπλωμα Όθων Κρητικός

Media