Botox / Dysport
 • 1

TI EINAI TO BOTOX?
Το botox ίσως είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής για τον προηγούμενο αιώνα. Πρόκειται για τη Νο 1 αισθητική παρέμβαση στον πλανήτη. Έχοντας ανακαλυφθεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια, έχει καταφέρει, σχεδόν να εξαφανίσει ένα ολόκληρο χειρουργείο, το μετωπιαίο λίφτινγκ.
Είναι μία φυσική πρωτεΐνη , η οποία με μερικά τσιμπήματα χαλαρώνει συγκεκριμένους μυς του προσώπου προσφέροντας μια εντυπωσιακή ανανέωση. Το κλειδί είναι, οι γνώσεις και η εμπειρία του ιατρού γιατί το ζητούμενο είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να γίνεται η εφαρμογή αντιληπτή από τρίτους.

Εφαρμογές:

 • Μεσόφρυο
 • Μέτωπο
 • Πόδι χήνας
 • “Bunny lines” στη μύτη
 • Ζαρωμένο πηγούνι
 • Ρυτίδες-παρενθέσεις στο χαμόγελο
 • Γραμμές θλίψης/μαριονέτας
 • Ρινοχειλικές ρυτίδες ή ρυτίδες καπνιστού
 • Ανόρθωση λαιμού-Nefertiti Lift

Πονάει?
Χάρη στις πολύ λεπτές βελόνες που χρησιμοποιεί ο Dr. Otto, η εφαρμογή είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. Ωστόσο για όποιον το επιθυμεί, χρησιμοποιούμε ειδικά ενισχυμένη αναισθητική αλοιφή.

Σε ποιές ηλικίες γίνεται?
Δεν τίθεται θέμα ηλικίας. Γίνεται σε όλες τις ηλικίες, αρκεί να υπάρχουν οι ενδείξεις.

Τι δόση μου χρειάζεται?
Ο Dr Otto θα εξατομικεύσει την κάθε εφαρμογή. Κάθε ασθενής έχει τη δική του δοσολογία, ανάλογα με τους στόχους που θέτετε μαζί με τον ιατρό.

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα?
Τα αποτελέσματα ξεκινούν μέσα σε 1-3 ημέρες. Στις 15 ημέρες οπότε και θα έρθετε για επανέλεγχο (Retouch) το αποτέλεσμα θα βρίσκεται περίπου στο 80% και στις 30 ημέρες φτάνει το 100%.

Πόσο διαρκούν?
Η διάρκεια μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η μέση διάρκεια του αποτελέσματος είναι 3-5 μήνες. Καλό είναι να επαναλαμβάνεται πριν φύγει τελείως, για να μη γίνεται αντιληπτή η αλλαγή.

Έχει παρενέργειες?
Σπανίως μπορεί να εμφανιστούν μικρές μελανιές, μικρές ασυμμετρίες ή ήπια πτώση των φρυδιών. Καλό είναι λοιπόν να γίνεται ο επανέλεγχος στο 15ήμερο.
Όπως και να έχει, οποιαδήποτε παρενέργεια, αν τυχόν συμβεί, είναι πλήρως αναστρέψιμη.

Τι είναι Το Dysport?
Πρόκειται για σκεύασμα σαν το Botox αλλά από άλλη εταιρία.
Εξίσου ποιοτικό και αποτελεσματικό, ίσως με λίγο μεγαλύτερη δραστικότητα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

 • Η διάλυση του Botox/Dysport γίνεται από τους ιατρούς και το προσωπικό τους, βάσει των οδηγιών της εταιρίας. Καλό είναι να γνωρίζετε ποια είναι η διάλυση στη δική σας εφαρμογή.
 • Όλοι οι ιατροί, αγοράζουν το Botox/Dysport από τα φαρμακεία στην ίδια τιμή, χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτό σημαίνει πως αν ακούσετε για εφαρμογή Botox/Dysport σε χαμηλή τιμή, είναι βέβαιο πως έχει διακυβευτεί τόσο η ποιότητα του υλικού, όσο και η ασφάλειά σας.
 • Πρόκειται για την πιο δημοφιλή εφαρμογή στον κόσμο και ιατροί όλων των ειδικοτήτων σπεύδουν να την προσφέρουν. Δυστυχώς όμως, δεν προσφέρεται από όλους η ίδια προσοχή, ασφάλεια και ποιότητα αποτελέσματος.

Ο Dr. Otto, ώς έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, με εκτεταμένες γνώσεις χειρουργικής ανατομίας προσώπου και υψηλή αισθητική αντίληψη, θα σας προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα με την απόλυτη ασφάλεια.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ

Η νευροτοξίνη έχει λάβει έγκριση από τον FDA για θεραπευτική χρήση σε ενήλικες πάσχοντες από μασχαλιαία υπεριδρωσία. Περαιτέρω μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για την ίδια παθολογική κατάσταση, σε παλάμες και πέλματα.

Προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, η δράση του ξεκινά μεταξύ του 1ου & του 3ου εικοσιτετραώρου μετά την εφαρμογή και τα οφέλη του είναι αισθητά μέσα στο 1ο δεκαπενθήμερο:

 • Η υπερβολική παραγωγή ιδρώτα, αποτελεί παρελθόν
 • Η δράση του διαρκεί περίπου 6 μήνες
 • Η εφαρμογή διαρκεί 15-20 λεπτά
 • Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση
Botox - Hyperhidrosis Botox - Hyperhidrosis Botox - Hyperhidrosis

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΓΙΩΝ ΤΑΣΕΩΣ & ΗΜΙΚΡΑΝΙΑΣ

​Η κεφαλαλγία (πονοκέφαλος) είναι η πιο συχνή πάθηση του νευρικού συστήματος και είναι το συχνότερο σύμπτωμα για το οποίο αναζητείται ιατρική συμβουλή. Επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου φύλου.

Κεφαλαλγία με συχνότητα 15 ή και περισσότερων ημερών το μήνα εμφανίζει το 1,7%-4% του παγκόσμιου ενήλικου πληθυσμού.
Η ανακάλυψη για τη σχέση του Botox με τον πονοκέφαλο έγινε εντελώς τυχαία, περίπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν διαπιστώθηκε ότι άτομα που έπασχαν από ημικρανία εμφάνιζαν σημαντική βελτίωση όταν εφαρμοζόταν θεραπεία με Botox για άλλο λόγο. Η διαπίστωση αυτή οδήγησε σε περαιτέρω διερεύνηση και μόλις το 2010 έγινε η επίσημη ανακοίνωση του MHRA (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency), σχετικά με τη χρήση του botox ως θεραπεία για τη χρόνια ημικρανία.
H αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας -ημικρανίας, (τουλάχιστον 15 επεισόδια τον μήνα) μπορεί να γίνει λοιπόν με την εφαρμογή του Botox/Dysport.
Τα αποτελέσματα είναι άριστα και δίνουν λύση σε ένα εξαιρετικά καθηλωτικό πρόβλημα.
Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Botox/Dysport είναι ότι είναι πολύ ασφαλές.Η εφαρμογή επαναλαμβάνεται κάθε 3-4 μήνες περίπου και το σημαντικότερο, ο ασθενής είναι ελεύθερος άλλης φαρμακευτικής αγωγής.

Tension headache

 • Botox / Dysport
Botox / Dysport
 • Botox / Dysport
Botox / Dysport
 • Botox / Dysport
Botox / Dysport